• Facebook Social Icon

Zet nu de stap: word voetbaltrainer (m/v)

Is voetbal voor jou de mooiste sport ter wereld? Denk je ook nog vaak terug aan jouw tijd bij de miniemen: de geur van de kleedkamer, het feestje na een overwinning, de tranen bij verlies?

Goed nieuws: als jeugdtrainer (m/v) bij FC Daknam kan je deze tijd opnieuw beleven, en een nieuwe generatie kids hetzelfde plezier bezorgen: balletje controleren, pass naar je ploegmaat, één-tweetje… en scoren! Wat is er mooier?

FC Daknam geeft je graag de perfecte voorzet

Bij FC Daknam hebben we heel wat goede trainers, maar we zoeken er nog een paar extra. Om zoveel mogelijk kids de tijd van hun leven te geven, rekenen we ook op jou. Wil jij opnieuw de kleedkamer ruiken? Dan helpen we je bij FC Daknam graag vooruit:

Wij zorgen voor trainingsmateriaal en je wordt ondersteund door onze jeugdcoördinator. Een van onze ervaren trainers wordt bovendien jouw persoonlijke mentor waar je terecht kan met al je vragen. Ook onze vergoeding voor trainers hebben we met 30% opgetrokken. Zo geven we jou de perfecte voorzet om te scoren als jeugdtrainer.

Zet meteen de eerste stap!

Heb je interesse? Wij horen het graag. Laat ons vrijblijvend weten dat jij misschien jeugdtrainer wil worden. Wij bekijken dan hoe we jou het beste kunnen helpen. Vul het onderstaande formuliertje in of stuur een mailtje naar onze jeugdcoördinator Stef: stefrooman@fcdaknam.be

(c) FC Daknam 2019